Cadeautje voor jouw intuïtieve business! Gratis Business-Healing pakket

Voor wie

Leer je hart volgenAlles wat je hier vindt, is echt iets voor jou als je..

  • er helemaal voor wil gaan: om een mooi intuïtief bedrijf neer te zetten, voelen dat je hier iets te brengen hebt, een drive in je voelt
  • spiritualiteit in je bedrijf (nog meer) een plek wil geven: je zesde zintuig, je intuïtie inzetten in je gesprekken, en in trainingen
  • startend bent en je hart helemaal wil gaan volgen, of:
  • blokkades in jezelf en daarmee in je bedrijf te helen: zodat je veel makkelijker de stappen die je wil zetten, kunt maken
  • een doorstart wil maken met je bedrijf, en dat spirituele en intuïtieve (nog) meer in jezelf en dat wat je aanbiedt naar voren wil  laten komen. Eindelijk zichtbaar zijn hier mee.
  • toe bent aan een volgende stap: waar je hart enorm om vraagt
  • bereid bent om tijd, geld en energie in jezelf te steken: om diepgaande transformatie te ontvangen voor jezelf en je bedrijf
  • niet langer je geweldige intuïtieve gave, dat wat je voelt, in wilt slikken: maar juist hiervoor uit wil komen en zo veel meer jezelf wilt zijn
  • een hele mooie gebruiksaanwijzing wil leren voor alles wat je aanvoelt: zodat je veel meer energie overhoudt op een dag.

=> Dus wil jij nog veel meer je hart en je intuïtie volgen in je bedrijf en jouw intuïtieve gave enorm veel ruimte geven?


 

Elsbeth: Een aantal maanden na het coach-traject sta ik energieker en zelfbewuster in het leven. Als sensitief persoon zijnde weet ik nu beter op mijn gevoel te vertrouwen, voor mezelf de juiste keuzes te maken en daardoor te handelen puur vanuit mijn hart.

Niet langer mezelf tegenwerken door energievretende gedachtenkronkels, maar deze kunnen ombuigen en durven vertrouwen op mijn intuïtie. Het coach-traject van Margaretha heeft me daarvoor bruikbare handvatten en inzichten gegeven.

Op een liefdevolle en verhelderende wijze weet zij je stapsgewijs op weg te helpen naar het meer volgen van je hart. Beter leren luisteren naar wat je hart je vertelt en daar naar leren handelen. Voor mij persoonlijk was het coach-traject een waardevolle en inspirerende ervaring. Een absolute aanrader en bovendien een cadeautje voor jezelf!


Workshops, readings en coaching door Margaretha SchokkerWelke stappen heb jij nodig om jouw intuïtieve business te bouwen?

Stap 1

Jij: een hele diepe verbinding met jezelf ontwikkelen. Hierdoor kun je veel makkelijker van binnen naar buiten ondernemen.

Stap 2

Zielsklant: vanuit een diepere laag je zielsklant aanvoelen, waardoor je veel meer resultaten kunt bieden met jouw intuïtieve business. Jij draagt je klanten, en jouw klanten dragen jou. In balans.

Stap 3

Intuïtief concept ontwikkelen dat volledig past bij wie jij bent: samen ontdekken wij DE manier van ondernemen die bij jou past. Een intuïtief systeem met precies de juiste resultaten en producten, waar jij enorm blij van wordt. Waardoor je enorm veel energie krijgt van jouw bedrijf.

Stap 4

Energetische marketing: hoe kun jij helemaal vanuit je hart en je intuïtie je bedrijf neerzetten? Zodat iedereen die iets van jou voorbij ziet komen, ook echt JOU voelt. Dat je al veel in werking zet met de energie achter je website, achter je facebook-bericht. Automatisch klanten aan trekt door op jouw manier af te stemmen.

Stap 5

Intuïtieve planning: we ontdekken samen wat jouw ultieme mix is van mooie dingen op de planning te zetten, zodat je een houvast hebt in je bedrijf en daaromheen vanuit jouw intuïtie te creëren. Als je dit goed hebt staan, heb je daar heel lang plezier van.


Hoe kun je hier nu meteen al mee aan de slag?

Door vanuit je intuïtie aan de slag te gaan! 🙂 En wat helpt hier goed bij? Helende visualisaties die je eerst helemaal in verbinding brengen met jouw intuïtie. Zodat je van binnen naar buiten kunt gaan ondernemen.

Dit speciale Business-Healing pakket helpt je om direct met een aantal visualisaties aan de slag te gaan. Je kunt het hier downloaden:

Gratis Business-Healing-Pakket

Vind je het fijn om samen van gedachten wisselen en te voelen wat jouw eerstvolgende stap is om jouw intuïtieve business verder te bouwen?

Boek dan hier jouw gratis sessie:

Jaaaa, ik ga heel graag met jou in gesprek!